Hvem er vi​?

​HAIR & CARE er skønhed og forkælelse fra top til tå, for kvinder i alle aldre. Wellness- og skønhedsklinik i feminine omgivelser i hjertet af København - lige på FRB ALLE 32.

Vores mål hos Hair & care​

Besøg os efter din shoppingtur med veninderne og få information over en kop kaffe. Vi vil tilbyde dig den bedste service vi kan, og en kvinde kan føle sig smuk og tilfreds i vores hænder, hvilket vi prioriterer højt.

​Frisør

Sara Shamin
Jeg har ca. 10 års erfaring i hudpleje, skønhed, negle og meget mere, og stammer fra Kashmir men opvokset i Danmark. Er både uddannet som kosmetolog og frisør samt har speciale i permanent make-up. Jeg taler dansk, engelsk og urdu.

​​Store manager & kosmetiker

Claire er uddannet kosmetiker og makeup artist fra CPH west og Kurhotel Skodsborg. Hun har været i branchen i over 16 år. Udover dette har hun efterfølgende uddannet sig i permanent make-up og som negletekniker fra LCN. Claire har speciale i avanceret hudterapi hvor hun hjælper vores kunder med hudproblemer. Når hun vejleder dig går hun meget op i sundhed, kost og motion idet hun ser huden som en afspejling af både livsstil og familiehistorik.

Kom og få en gratis konsultation af din hud.

​Frisør

Jelena er uddannet hos Redken Academy som er en international skole og har dertil den normale 4 års uddannelse som frisør. Hun har været i branchen i over 10 år.

Jelena brænder meget for sit fag og når hendes kunde går herfra glad er hun tilfreds. Du er velkommen til at kigge forbi til en gratis konsultation, så vi kan anbefale hvordan dit hår skal farves el. klippes.

Vores åbningstider​

​​Mandag:

​10 - 18​

​Tirsdag:

​10 - 18​

​Onsdag:

​10 - 18​

​Torsdag:

​10 - 18

​Fredag:

​10 - 18​

​Lørdag:

​​10 - 15​

​Søndag:

​Lukket​